Att sälja på Tittut barnmarknad

Nedan är lite förändrat pga Covid -19 så säljare får mejl om vad som gäller!! :-) Allt gott!!                           

                         Nordlyckeskolan - Torslanda

                                                  

                                          Lördag och söndag

 

Marknaden anordnas en gång på hösten och en gång på våren. Bokningsnummer lottas ut inför varje marknad. Vi skickar ut ett mail när det är dags att anmäla sig till lottningen av ett bokningsnummer. Vill man vara med och få chansen för ett bokningsnummer skall man vara med i vår mailinglista, om du inte är med hör av dig till:

tittutmarknad@hotmail.com

 

                    För er säljare, läs vad som gäller:

 

Inlämning

Fredagen kl. 17:30-18:30. När du kommer till lokalen anmäler du dig till oss i kassan. Lämna den valfria förteckningen. Lägg/häng sen dina kläder och saker på bord och ställningar med uppmärkt storlek.Försäljning – välkommen att shoppa

 • Lördagen kl 9-14.
 • Söndagen kl 9-14. Halva-priset-försäljning på det mesta.

 

Utlämning

Söndagen kl. 17:30-18:30 hämtar du kläder och saker som inte blivit sålda. När du kommer till lokalen anmäler du dig till oss i kassan. Du får en klumpsumma på det du sålt för. Detta kommer ske under veckan efter marknaden. Helst ser vi att vi kan swisha till dig! Hämta sen dina kläder och saker som inte blivit sålda. Det mesta ligger på borden i matsalen på ditt bokningsnummer. Det som du inte vill ta med hem kan du skänka i uppmärkta säckar och lådor.Märkning av kläder och saker

Använd FRYSTEJP och märk alla dina saker med:

 • Ditt bokningsnummer, ska vara inringat
 • Storlek
 • Ej Rea, skriv endast detta på utvalda saker som du inte kan tänka dig att sälja för halva priset på söndagen. Se rubrik ”Halva-priset-försäljning”.
 • Kort beskrivning av plagget/saken.
 • Pris. Jämna fem- eller tiokronor.
 • Stjärna. Om du bestämt dig innan för att saken ska skänkas, vänligen sätt en stjärna * i kanten på tejpen så lägger vi saken i skänksäcken på söndagen när vi packar ihop kläder och saker                     Exempeltejp (frystejp),viktigt att du följer ”mönstret”.

 

Förteckning

Skriv en förteckning (valfritt) över vad du lämnar in och ge till oss. Ta kopia för eget bruk.Kläder och saker

 • Tema vår/sommar på våren och höst/vinter på hösten på saker och kläder du lämnar in.
 • Barnkläder, skor och leksaker, max 100 artiklar(För att fler ska få chans att vara med.)
 • Allt för baby, barn, tonår, i storlek 68-170 samt mammakläder/saker. (Av erfarenhet vet vi att storlek 50-62 är svårsålt.)
 • Nytt är att du även kan ta med 5 vuxenplagg.
 • Allt som lämnas in ska vara helt och rent och inte för gammalt.
 • Kläder och saker placerar du själv ut på rätt bord och ställning, i storleksordning. Häng gärna klänningar, jackor, finkläder på galgar.
 • Kläder som består av flera delar ska fästas ihop med snöre eller säkerhetsnål, märk varje del. (använd inte knappnål)
 • Leksaker och saker som består av flera delar ska fästas ihop noga med snöre, tejp eller läggas i påse, märk varje del.
 • Om era barn är med och packar ihop till försäljning, kolla då att allt är helt och alla delar är med. 

 

Halva-priset-försäljning på söndagen

Det du säljer på lördagen går för priset du satt på dina saker men på söndagen säljer vi resten av dina saker för halva priset. Om du inte vill sälja varan för halva priset så skriver du ”Ej rea” vid priset på tejpen, se exempeltejp. Den säljs då på söndagen för ordinarie pris.Avgift

Du får75% av det du säljer för. Avgiften på 25% är för lokalhyra, annonsering, material, övriga inköp med mera. Du får en klumpsumma på det du sålt för.Om du vill skänka

Vi samarbetarmed välgörenhetsorganisationen på Hönö som gärna tar emot kläder, skor och leksaker som de kör till barnhem i Baltikum.

Om du bestämt dig innan inlämningen för att plagget/saken ska skänkas, vänligen sätt en stjärna * i kanten på tejpen så lägger vi plagget/saken i skänksäcken på söndagen när vi packar ihop kläder och saker, se exempeltejpen.Tittut ansvarar ej för inlämnade saker och kläder

Tänk på att ha uppsikt över ditt barn så att inte ditt barn plockar isär leksaker som du inte ska köpa. Detta kan innebära att en annan säljare inte får sålt sina leksaker på grund av att leksakerna inte längre är kompletta.

 

 

Välkommen!

 

 

Vi ser fram emot en härlig helg med många barnartiklar och shopping. Så ta med dig alla du känner och shoppa loss, ta gärna med egna kassar. Kontant betalning eller Swish. Café finns med många olika sorters hembakat, korv med bröd, saft, kaffe och annat gott att pausa med i shoppandet!Om dina vänner och bekanta vill vara med på Tittuts mejllista, be dem skicka ett mejl till adressen nedan.

Vid frågor kontakta oss gärna på: tittutmarknad@hotmail.com

Facebook: Tittut Barnmarknad & gruppen: Tittut (Barn) Marknad.

 


Ellinor och Annie.