Tittut barnmarknad är en secondhand-barnmarknad som funnits sen 2004 i Torslanda och har vuxit för varje år.

Det är en av Torslandas bästa och äldsta begagnatmarknader och det finns alltid massor av fint att fynda till barn och ungdom/tonår. Vi har även en sektion med vuxenkläder.

På marknaden kan man hitta skor, kläder, leksaker, spel/pussel, utelek, babyartiklar, barnvagnar, bilbarnstolar, cyklar och många fler saker. Nu finns också en stor avdelning för vuxenkläder i alla storlekar. Både inför sommaren och inför höst och vinter kan man komma hit och passa på att fylla garderoben med allt som man kan tänkas behöva inför kommande säsong.

Vi har marknaden två ggr per år. En gång på våren och en gång på hösten. Vi ser alltid fram emot och ta emot många fina fynd bland våra 130 inlämnare. Dessutom är det alltid lika roligt att få öppna dörrarna och möta alla köpsugna kunder som förväntansfulla står i en ringlande kö på utsidan och väntar på att klockan ska slå 9:00!!

Second-hand är både ekonomiskt och miljösmart.

Vi och Ni bidrar dessutom till välgörenhet. Kvarvarande barnprylar skänks till välgörenhet. Vi samarbetar med Hönö Klova Secondhand som gärna tar emot allt som ni vill skänka. De kör sedan detta till Rumänien där allt tacksamt tas emot! Alltid roligt att göra någon glad 😀

 

Vi som arrangerar alltsammans heter

Ellinor och Annie

 

Varmt välkomna!!

 

 

 

  • En del av de saker som alla snälla säljare skänker till välgörenhet!

  • Klova Secondhand

  • Här har vi Ragnar som efter varje avslutad marknad står beredd att hämta överblivna och skänkta saker och köra dessa till behövande familjer i Rumänien.