Senaste nytt

7. okt, 2017

Tidig morgon idag 7 oktober var det många fina inlämnade leksaker och kläder..Och det finns fortfarande många fynd kvar! Så välkomna imorgon söndag 9:00 då portarna öppnar för rean..vi syns😀😀

2. sep, 2016

Nu är det bara 1 dag kvar till att vi slår upp dörrarna till Tittuts höstmarknad! Ska bli så kul att få arbeta i denna intensiva men glada atmosfär! Ser fram emot många fina fynd och många skratt som det ju alltid blir denna helg. Ställningarna och borden snart på plats så våra säljare kan komma och lägga ut sina saker. Förhoppningsvis byter många saker ägare under helgen🙂 Kaféet ska laddas med god fika så den som behöver kan gå dit för att fylla på energinivåerna i kroppen 😀 

Ladda  shoppinghumöret till topp och kom hit !!! Välkomna!!!!!!!

14. apr, 2016

Gå in på facebook - Tittut Barnmarknad Gilla och dela detta inlägg nedan och du kan bli vinnare av utlottningen av 3 presentkort på 100 kr/st att handla för på Tittutmarknaden!! Lycka till!!

Vinnarna kontaktas och presenteras på facebook!!

 

 
Tittut Barnmarknad

TÄVLING TITTUT. Välkomna till vårens Tittutmarknad 2016.
Lördagen den 23 April 9-14 och Söndagen den 24 April 9-13 i Nordlyckeskolan i Torslanda.
TÄVLING: Gilla & Dela detta inlägg så är de med på utlottningen av 3 presentkort på 100 kr/st att handla för på Tittutmarknaden.
Tittutmarknaden har begagnade kläder, skor, leksaker, böcker, filmer, spel, uteleksaker, vagnar, cyklar mm allt för baby till tonåring, även mammakläder & nu även vuxenkläder, anordnas en ggr höst & vår. Söndagen är det halva priset på det mesta. Vi samarbetar med Hönö Klåva Secondhand för de man vill skänka.
Tävlingen pågår till Tisdagen den 19 April 2016, vinnaren kontaktas & Presenteras här. Lycka till & Välkommen.